Un nou partener, SC MedExpert SRL Imprimare E-mail
În luna noiembrie a anului 2007 SC Aktapa Ortopedica SRL a încheiat un parteneriat cu SC MedExpert SRL , firmă specializată în ortezare şi protezare. În cursul lunii noiembrie reprezentanţii lor au efectuat o vizită la firma noastră, în cadrul căreia au asistat la procesul de producţie şi au participat la luarea mărimilor la magazinul de prezentare Aktapa Ortopedica din Oradea şi la Spitalul Clinic de Recuperare Medicală - Secţia recuperare copii ,,1 Mai'', cu scopul de a se familiariza cu tehnologia noastră şi schimb de experienţă.
Datorită acestei colaborări, clienţii noştri pot apela şi la punctele de lucru MedExpert pentru luarea mărimilor. Firma are contract de colaborare cu Casele de Asigurări de Sănătate în aproape fiecare judeţ din România (în afara judeţelor Vrancea şi Teleorman). Mai multe detalii asupra locurilor de preluare mărimi aflaţi aici .

medexpert_ltogats_zlet_3.jpgmedexpert_ltogats_zlet.jpgmedexpert_ltogats_zlet_2.jpgmedexpert_ltogats_mjus_1.jpg
 
< Precedent   Urmator >

Asigurator

Puţini ştiu, dar Casele de Asigurări de Sănătate Judeţene compensează un procent semnificativ (de 90%) din preţul încălţămintelor ortopedice şi talonetelor de corecţie a piciorului. Pentru aceasta însă este nevoie de prescripţia încălţămintei de către medicul specialist ortoped, după care pacientul trebuie să meargă cu reţeta la Casa de Asigurări pentru vizare.

SC AKTAPA ORTOPEDICA se află în contract cu Casale de Asigurări din următoarele judeţe: Alba, Bihor, Covasna, Galaţi, Hunedoara, Maramureş, Mehedinţi, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Vâlcea. Pentru a afla cum le puteţi contacta, apăsaţi aici .

Datele de cntactare a Casei de Asigurări de Sănătate Bihor sunt următoarele:

Casa de Asigurări de Sănătate Bihor
Adresă: Şos. Borsului Km. 4, Oradea, jud. Bihor
Tel.: 0259-476-827
0259-476-830
0259-416-017
TELVERDE: 0.800.800.969
Fax: 0259/476.827
E-mail: e-mail@casbh.rdsor.ro
Web: www.casbh.rdsor.ro

Pentru mai multe detalii apasă aici .