Jogi nyilatkozat Nyomtats E-mail

SC AKTAPA ORTOPEDICA SRL WEBOLDAL


FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

KÉRJÜK, HOGY AZ ALÁBBI FELTÉTELEKET FIGYELMESEN OLVASSA EL, ÉS NE NYISSA KI A WEBODALT, AMENNYIBEN AZ ALÁBBI FELTÉTELEKKEL NEM ÉRT EGYET.

A WEBOLDAL BÁRMELY OLDALÁNAK MEGNYITÁSÁVAL AZ ITT MEGADOTT FELTÉTELEKET MAGÁRA NÉZVE KÖTELEZŐNEK ISMERI EL.


INFORMÁCIÓK ÉS KÉPANYAGOK HASZNÁLATA

Az oldalakon megjelenő információk és képanyagok, feltételek, meghatározások és leírások módosulhatnak. Valamennyi információ kizárólag tájékoztatásul szolgál. Törekszünk ezen információk folyamatos frissítésére, ugyanakkor semmiféle felelősséget nem vállalunk az információk esetleges hiányosságai, pontatlanságai és elírások miatt. Az oldalainkon feltüntetett valamennyi információ felhasználása , kizárólag a tulajdonos írásos belegyezésével és a felhasználó saját felelősségére történhet. Az információk több nyelven olvashatók. A különböző nyelvű szövegrészek eltérhetnek egymástól, mivel ezek nem szinkronfordítással készült.


VÉDJEGYOLTALOM ÉS SZERZŐI JOG

A főoldal, az oldalak, az azokat megjelenítő képernyő, a bennük megjelenő; összes információ és képanyag, valamint a nevek, kifejezések, logók, grafikák szerzői és egyéb joga a jogtulajdonosok tulajdona. Ezen védett eszközök oldalainkon való feltüntetése a jogtulajdonosok engedélyével történt , ez nem jelenti azt, hogy ezeket bárki más külön engedély nélkül használhatja. A védett eszközök jogosulatlan felhasználása törvénysértő.


ALÁVETÉS

A weboldalra látogató által az oldalon keresztül a SC AKTAPA ORTOPEDICA SRL. részére eljuttatott bármely információ a SC AKTAPA ORTOPEDICA SRL. tulajdonát képezi, amely szabadon felhasználható bármely célra, ötletre, koncepcióra, know-how-ra, technikai megoldásra. A SC AKTAPA ORTOPEDICA SRL.-nek semmilyen titoktartási kötelezettsége nincs a hozzá eljuttatott információkra vonatkozóan, kivéve, a személyes adatokat.


KÁRFELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

A SC AKTAPA ORTOPEDICA SRL. SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NEM TARTOZIK KÁRTÉRÍTÉSI FELELŐSSÉGGEL, IDEÉRTVE KORLÁTOZÁS NÉLKÜL A KÖZVETLEN VAGY A KÖZVETETT, SPECIÁLIS, ESETLEGES KÖVETKEZMÉNYEKÉRT, VESZTESÉGÉRT, KÖLTSÉGÉRT VALÓ FELELŐSSÉGET, AMELYEK A WEBOLDAL-AL KAPCSOLATBAN

VAGY AZ OLDAL HASZNÁLATÁBÓL

VAGY AZ OLDAL HASZNÁLATRA KÉPTELEN ÁLLAPOTÁBÓL

VAGY A NEM MEGFELELŐ MŰKÖDÉSBŐL, HIÁNYOSSÁGBÓL, HIBÁBÓL, ÜZEMZAVARBÓL, INFORMÁCIÓ TOVÁBBÍTÁSI KÉSEDELEMBŐL, VÍRUSBÓL, RENDSZER- VAGY VONALHIBÁBÓL KELETKEZNEK,

AKKOR SEM, HA A SC AKTAPA ORTOPEDICA SRL.-T VAGY ANNAK KÉPVISELŐJÉT A LEHETSÉGES KÁROKRÓL, VESZTESÉGEKRŐL VAGY KÖLTSÉGEKRŐL TÁJÉKOZTATTÁK.

AZ EGYÉB INTERNET FORRÁSOKBAN SZEREPLŐ TARTALMI INFORMÁCIÓK A SC AKTAPA ORTOPEDICA SRL. ÁLTAL NEM KERÜLTEK ELLENŐRZÉSRE VAGY JÓVÁHAGYÁSRA.

 

Biztosító

Kevesen tudják, de a Megyei Biztosítóház téríti az ortopéd lábbelik és gyógybetétek árának jelentős részét (90%-át). Ehhez az szükséges, hogy ortopéd szakorvos írja fel a gyógycipőt, majd a recepttel a páciens fel kell keresse a Biztosítóházat.

A SC AKTAPA ORTOPEDICA-nak a következő megyék Biztosító Házaival van szerződése: Hunyad, Szeben, Fehér, Prahova, Valcea, Kolozs, Máramaros, Bihar, Maros, Szilágy, Mehedinti, Temes, Arad, Szatmár. Az elérhetőségeiket megtalálhatja itt .

A Bihar Megyei Biztosító elérhetősége:

Bihar Megyei Biztosító
Cím: Borsi út Km. 4, Nagyvárad, Bihar megye
Tel.: 0259-476-827
0259-476-830
0259-416-017
TELVERDE: 0.800.800.969
Fax: 0259/476.827
E-mail: e-mail@casbh.rdsor.ro
Web: www.casbh.rdsor.ro