Termeni şi condiţii Imprimare E-mail

Acceptarea termenilor de utilizare

Vă rugăm să citiţi cu atenţie următoarele condiţii, şi în cazul în care nu sunteţi de acord cu ele, nu deschideţi pagina web.
Utilizarea şi accesarea acestei pagini constituie un acord implicit de respectare a termenilor şi condiţiilor enunţate în cuprinsul documentului cu toate efectele şi consecinţele ce decurg din aceasta.

Utilizarea informaţiilor şi a fotografiilor
Informaţiile, fotografiile, condiţiile, definiţiile, descrierile, elementele distinctive ale website-ului se pot modifica. Toate informaţiile servesc exclusiv ca scop informativ. Intenţionăm să reînnoim continuu aceste informaţii, totodată nu ne asumăm nici un fel de răspundere din cauza oricăror lipse, inexactităţi, scăpări ale informaţiei. Orice utilizare a informaţiilor apărute pe pagină se face cu acordul scris al proprietarului şi pe propria răspundere al utilizatorului. Informaţiile se pot citi în mai multe limbi. Din această cauză părţile textelor se pot deosebi, deoarece acestea nu s-au făcut prin traducere sincron.

Drepturi de proprietate intelectuală
Drepturile de autor şi alte drepturi legate de toate materialele existente pe site, toate informaţiile, fotografiile, precum şi numele, expresiile, logourile, grafica este al proprietarilor de drept. Postarea acestora s-a făcut cu aprobarea proprietarului de drept; utilizarea, inclusiv modificarea, publicarea, transmiterea lor nu sunt permise fără obţinerea în prealabil a acordului expres scris al firmei. Folosirea lor nedreptăţită este ilegală.

Confidenţialitate
Orice informaţie oferită de vizitatorii paginii web reprezintă proprietatea companiei SC AKTAPA ORTOPEDICA SRL, care poate fi utilizată ca idee, concepţie, know-how, sau la realizare tehnică. SC AKTAPA ORTOPEDICA SRL nu are nici o obligaţie de confidenţialitate asupra informaţiilor primite, cu exceptia datelor personale.

Limitarea răspunderii
SC AKTAPA ORTOPEDICA SRL NU ÃŽÅžI ASUMÄ‚ RESPONSABILITATE PENTRU NICI O PIERDERE DE DATE SAU INFORMAÅ¢II REZULTATÄ‚ DIN:
-FOLOSIREA PAGINII
-IMPOSIBILITATEA DE UTILIZARE
-SAU FUNCŢIONARE CU ÎNTRERUPERI SAU ERORI, DEFECŢIUNI TEHNICE, ÎNTÂRZIERI DE TRANSMITERE A INFORMAŢIILOR, VIRUŞI, GREŞELI DE REŢEA.
-NICI ATUNCI DACÄ‚ SC AKTAPA ORTOPEDICA SRL, SAU REPREZENTANTUL LEGAL A FOST ÃŽNÅžTIINÅ¢AT DE POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE PAGUBE SAU CHELTUIELI.

INFORMATIILE FURNIZATE DE TERÅ¢E PÃRÅ¢I PE WEBSITE NU AU FOST VERIFICATE SAU APROBATE DE SC AKTAPA ORTOPEDICA SRL

 

Asigurator

Puţini ştiu, dar Casele de Asigurări de Sănătate Judeţene compensează parţial preţul încălţămintelor ortopedice şi talonetelor de corecţie a piciorului. Pentru aceasta însă este nevoie de prescripţia încălţămintei de către medicul specialist ortoped, după care pacientul trebuie să meargă cu reţeta la Casa de Asigurări pentru vizare.

SC AKTAPA ORTOPEDICA se află în contract cu Casale de Asigurări din următoarele judeţe: Hunedoara, Sibiu, Alba, Prahova, Valcea, Cluj, Maramures, Bihor, Mures, Salaj, Mehedinti, Timis, Arad, Satu Mare. Pentru a afla cum le puteţi contacta, apăsaţi aici .

Datele de contact a Casei de Asigurări de Sănătate Bihor sunt următoarele:

Casa de Asigurări de Sănătate Bihor
Adresă: Şos. Borsului Km. 4, Oradea, jud. Bihor
Tel.: 0259/476-828
0259/476-830
0259/416-024
Fax: 0259/454-184
E-mail: e-mail@casbh.rdsor.ro
web: http://www.cnas.ro/casbh/