Produse Imprimare E-mail

MERSUL ESTE O NECESITATE!

Mersul ca formă de mişcare este cea mai veche şi cea mai parte indispensabilă.
În zilele noastre nici nu ne mai putem închipui mersul fără folosirea papucilor sau a pantofilor.
În alegerea încalţămintei însă, suntem dispuşi să alegem încălţămintea care este la modă, în loc de cea comodă şi totodată sănătoasă.
Produsele noastre sunt create pentru cei care iau în seamă sănătatea picioarelor lor, s-au săturat de încălţămintea strâmtă la modă care le provoacă deformări ale oaselor picioarelor, calusuri, bătături, „ochi de găina" ÅŸi dureri zilnice ale acestora.
Pentru modelele noastre s-a ţinut seamă în primul rând de comoditate, de lăţimea şi înălţimea botului corespunzătoare, precum şi de alegerea ideală a înălţimii tocului care la femei este de 3-4 cm, iar pentru bărbaţi de 2-2,5 cm.
Pentru cele mai multe modele există o gamă variată de culori ţinându-se seamă şi de pielea moale de calitate, în acelaş timp cu o ţinută bună.
Celor foarte sensibili oferim pielea velur, care prin structura ei oferă o comoditate perfectă.
Pentru cei cu dureri cauzate de platfus sau înfundare calcaneală oferim o gamă largă de talonete speciale încorporate sau aplicate, care se pot schimba.
Dorim ca încălţămintea comandată să vă ofere multă bucurie şi satisfacţie, sănătate şi mulţumire totală.

Pentru vizualizarea produselor noastre, puteţi alege din următoarele categorii:

 

Asigurator

Puţini ştiu, dar Casele de Asigurări de Sănătate Judeţene compensează parţial preţul încălţămintelor ortopedice şi talonetelor de corecţie a piciorului. Pentru aceasta însă este nevoie de prescripţia încălţămintei de către medicul specialist ortoped, după care pacientul trebuie să meargă cu reţeta la Casa de Asigurări pentru vizare.

SC AKTAPA ORTOPEDICA se află în contract cu Casale de Asigurări din următoarele judeţe: Hunedoara, Sibiu, Alba, Prahova, Valcea, Cluj, Maramures, Bihor, Mures, Salaj, Mehedinti, Timis, Arad, Satu Mare. Pentru a afla cum le puteţi contacta, apăsaţi aici .

Datele de contact a Casei de Asigurări de Sănătate Bihor sunt următoarele:

Casa de Asigurări de Sănătate Bihor
Adresă: Şos. Borsului Km. 4, Oradea, jud. Bihor
Tel.: 0259/476-828
0259/476-830
0259/416-024
Fax: 0259/454-184
E-mail: e-mail@casbh.rdsor.ro
web: http://www.cnas.ro/casbh/